×

Oversized / exceptional

Logistic company VESTA biedt een diversiteit van diensten voor het vervoer van oversized en zware lading , met alle alle soorten van transport, met inbegrip van het verkrijgen van vergunningen, consolidatie en tijdelijke opslag in magazijnen, vrachtafhandeling, douanediensten welke vereist zijn voor het importeren van oversized materiaal.

Vervoer van oversized en zware lading in het Internationale verkeer binnen en buiten EU. Vervoer via de weg, spoor, water en lucht.

Vesta Netherlands B.V. werkt vol trots voor de meest bekende bedrijven van o.a. Kranen welke d.m.v. o.a. oversized transport vervoerd worden over de hele wereld

Tevens is Logistic Company Vesta aangesloten bij de Heavy Lift Organisatie welke in 2018 nog een Award waard was!

Wij werken ook actief in Rusland : Noord- en afgelegen gebieden zoals de republiek Jakoetië, Vorkoeta, het Russische schiereiland Kamtsjatka, Tsjoekotka autonome district Jamalië-Nenetsen autonome district, Chanto-Mansië autonome district, Irkutsk regio, Salechard, Joezjno-Sachalinsk.

Ook leveren we regelmatig levering op de volgende projecten van de velden: Chayanda, Kovykta, Urubcheno-Tahomsk, Bovanenkovo (het netwerk van  Main gasleidingen “Bovanenkovo-Oechta en Oechta-Torzjok”), Zuid-Russisch.

Maar ook op de projecten :van de wol “Zapolyarnoye-Oerengoj, de objecten van het Kamtsjatka-regio, de objecten van de Sachalin-Khabarovsk-Vladivostok”, “BTK Kirinskoye gas condensaat veld-GKS”Sachalin”, Medvezje, Urengoyskoye, Yamburgskoye, Polar, Nachodka, Yaraktinskoe, Ust-Elginskoe; olievelden: Samotlor, Vankor, Fedorov, Oest-Balyk, Priobskoye, Vankor, Oerengoj.

Logistic Company VESTA ontwikkelt doeltreffende methoden voor transport, met inbegrip van in het winterseizoen ijs straten/ bevroren rivieren onderweg en off-road-situaties.

U ziet niets is te gek voor Vesta! 

 

Privacycentrum | Copyright by Vesta Netherlands B.V.