×

COVID 19 en Vesta Netherlands

Al meer dan een jaar zijn we met zijn alle gevangen in de  Covid-19 / Corona pandemie. Regels en beperkingen zijn aan de orde van de dag. Van avondklok tot inreisverbod, waar we voor een jaar geleden nog nooit bij stil hebben gestaan is nu de normaalste gang van zaken.  Ook wij van Vesta Netherlands werken volgens de vastgestelde norm van de overheid en het RIVM. Dat betekend zo veel mogelijk vanuit huis werken en testen bij verschijnselen. 

Maar gelukkig mogen wij ons blij zijn dat Corona onze deur nog steeds voorbij gaat en wij nog steeds 24/7 voor u klaar staan zonder beperkingen in onze mogelijkheden. Ook onze vervoerders werken volgens de strikte maatregelen van het land waarin zij aanwezig zijn. Ook worden zij constand getest en gecontroleerd bij verschijnselen en volgens de richtlijnen van de gezonheidsdiensten in het te betreden land. We mogen dan ook wel zeggen dat wij van Vesta Netherlands Coronaproof werkzaam zijn voor u! 

Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden van Coronaproof transport e/o een offerte te wensen? Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer +31- 314-769072 of via Netherlands@vesta-trans.com. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar m.b.v. ons contactformulier op de website. 

Wij staan klaar om u te informeren en te assisteren!

Afbeeldingen bij dit nieuwsitem

Privacycentrum | Copyright by Vesta Netherlands B.V.