×

Transport Albanië

 

Van Tropojë naar Tirana en via Korcë naar Sarandë, wij gaan voor u heel Albanië graag door. Van Oost naar West van Noord naar Zuid. Vesta Netherlands zorgt er voor dat uw goederen volgens de afgesproken regels op de gewenste bestemming aankomen.  Heeft u een transport uitdaging nodig waarbij u met uw handen in het haar zit? Geen probleem wij gaan deze uitdaging altijd graag aan!

Vesta Netherlands is uw adres voor betrouwbare en goede transport opties richting Albanië. Wij verzorgen voor, op uw verzoek het hele pakket en ontzorgen u daarbij graag.
Als onderdeel van een zeer groot internationaal transport en logistiek bedrijf zijn wij van Vesta Netherlands van alle markten thuis en hebben nauw contact met veel betrouwbare en door ons gecontracteerde vervoerders in en rondom Albanië waardoor veel mogelijk is. 
Of u nu een deelzending, full truck of oversized transport nodig heeft, wij helpen u graag van 1 pallet tot het grote werk, waarbij wij ook nog eens up-to-date zijn van de geldende regels en wetten op het gebied van het transport in Albanie. 
Wij vervoeren uw goederen altijd zo efficiënt mogelijk, of dat nou met groupage vervoer of regio gericht is wij regelen het graag voor u! 

Wilt u meer weten van de uiteenlopende mogelijkheden die wij u kunnen bieden of een offerte aanvragen? Dat kan altijd! Neemt u hiervoor gerust contact met ons op via onderstaand nummer of vult u ons formulier in voor een snelle reactie!

TRANSIT TIJDEN:

Type zending Transit time Vertrek mogelijkheden

Deelzending (LTL)

Compleet zendingen

TIJDLEVERINGEN MOGELIJK IN OVERLEG

3-5 dagen

5 dagen

 

Iedere dag

Express zendingen

Expeditioneeel transport

In overleg In overleg


In Albanië zijn over het algemeen geen rijverboden van kracht op zon- en feestdagen


Klik hier voor de actuele vakantie- en feestdagen 
Wilt u meer weten over de transport mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, klik hier.

Privacycentrum | Copyright by Vesta Netherlands B.V.