×

Transport Armenië

Transport van deur tot deur, Full trucks, groupage/LTL of express ladingen en zelfs ADR en groot gabarit ladingen van en naar Armenië zijn mogelijk bij Vesta Netherlands. Wij zorgen er voor dat uw goederen met uiterste zorg worden behandeld, of u nu naar Gjoemri, Venadzor of Yerevan gaat niet is voor ons te gek. 

Voor betrouwbaar, betaalbaar en goed transport staan wij altijd voor u klaar en zorgen er ook altijd voor dat wij als onderdeel van een groot internationaal transport bedrijf als eerste op de hoogte zijn van de meest recente wetten en regels op gebied van transport in allerlei soorten of maten. Doordat wij samenwerken met onze vaste partners in Armenië zullen wij altijd veel mogelijkheden hebben en door onze specialisatie in transport van en naar Armenië kunnen wij ook vanuit andere Europese landen veelal het transport organiseren van en naar Armenië. 

Zo kunt u er op vertrouwen dat wij altijd nauw betrokken zijn bij uw transport en indien gewenst volledig ontzorgen. Vesta Netherlands denk met u mee en zoekt altijd voor u de beste logistieke oplossing uit!

Wilt u graag gebruik maken van onze mogelijkheden of meer weten wat er voor u mogelijk is? Neemt u dan contact met ons op of vult u direct ons contact formulier in dan nemen wij graag contact met u op!

Transit tijden:

Tpe zending Transit tijd Vertrek mogelijkheid

Deelzendngen (LTL)

Complete zendingen (LTL)

12-14 dagen

10-12 dagne

Iedere dag

Expeditioneel transport,

Express leveringen,

Tijdsleveringgen.

in overleg In overleg


In Armenië gelden over het algemeen geen rijverboden

 

Privacycentrum | Copyright by Vesta Netherlands B.V.