×

Transport Azerbeidzjan

Door heel Azerbeidzjan brengen wij uw goederen op plaats van bestemming. Van het oosten van Azerbeidzjan aan de Kaspische zee tot in Bakoe en verder wij regelen het graag voor u. 

Vesta Nederlands staat voor betrouwbaar, betaalbaar en goed transport waarbij u alles aan ons over kunt laten, wij ontzorgen u graag.. Wij brengen u goederen graag naar plaats van bestemming in Azerbeidzjan. Of het nu gaat op 1 pallet met FTL/groupage vervoer of een volledige truck (FTL), express zendingen of oversized transport met of zonder ADR, wij regelen het graag voor u!
Door onze korte lijnen met vele partners in en rondom Azerbeidzjan kunnen wij voor u snel schakelen en zijn wij alijtd up-to-date over de laatste geldende regels en wetten op het gebied van transport, zo komt u nooit voor verassingen te staan. 

U kunt vertrouwen op snelle reactie en persoonlijk contact en betrokkenheid bij het transport. Wij verzorgen het transport op uw wens van deur tot deur, efficient, snel en punctueel. Want dat is transport bij Vesta!

Wilt u eens een offerte ontvangen of meer informatie ontvangen over de mogelijkheden speciaal voor u? Geen probleem! Vult u dan onze contact formulier vandaag nog en we reageren z.s.m. terug. Uiteraard is persoonlijk contact ook mogelijk, belt u ons en wij staan u graag te woord!

Transittijden: 

Type transport Transit tijd vertrek mogelijkheden

Deelzending/groupage (LTL),

Volle zendiingen (FTL)

14-16 dagen

10-12 dagen

Iedere dag

Tijdslevering,

Express zending

Expeditioneel transport

in overleg In overleg


Er gelden in Azerbeidzjan geen algemene rijverboden   

             

Privacycentrum | Copyright by Vesta Netherlands B.V.