×

Transport Duitsland

 TRANSPORT DUITSLAND:

Vesta Netherlands is gevestigd tegen de Duitsegrens waardoor wij snel kunnen schakelen om uw transport van en naar Duitsland te organiseren. Mede door het feit dat wij in house expertise hebben op het gebied van alle geldende regels die er zijn in Duitsland op landelijk en plaatselijk niveau kunnen wij u altijd de beste oplossing bieden!

Of uw goederen geladen of gelost moeten worden in Keulen, Bremen Frankfurt of  zelfs in Leipzig of Rostock, LTL, FTL of zelfs groot gabarit wij regelen het graag voor u! 

Vesta Netherlands B.V. denkt met u mee en zoekt voor u de beste logistieke oplossing uit!

Interesse? Neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier of belt u ons, wij staan u graag te woord!

TRANSITTIJDEN: 

Type transport Transittijd Vertrek mogelijkheden

Deelladingen (LTL)

Compleet ladingen (FTL)

1-3 dagen

1-2 dagen

Dagelijks

Tijdlevering

Express zendingen

Exceptioneel transport

In Overleg In Overleg

 

RIJVERBODEN:

- In Duitsland geldt een algemeen rijverbod op zon- en feestdagen van 00.00 tot 22.00 uur. Feestdagen kunnen regionaal verschillen, met name wanneer het katholieke of protestantse feestdagen zijn, deze kunnen per staat verschillen.

- Op zaterdag tussen 1 juli en 1 september geldt een algemeen rijverbod van 07.00 tot 20.00 uur op de belangrijkste doorgaande snelwegen.

- Op lokale wegen kan een nachtrijverbod (23.00 tot 06.00 uur) van kracht zijn. Dit wordt met borden aangegeven. Op snelwegen gelden nooit nachtelijke rijverboden, behalve op zon- en feestdagen.

Privacycentrum | Copyright by Vesta Netherlands B.V.