×

Transport Griekenland

Fototapete Griechische Flagge • Pixers® - Wir leben, um zu verändern

 

Van Athene naar Thessaloniki tot aan Heraklion of andere bestemmingen binnen Griekenland , wij van Vesta Netherlands zorgen voor een perfecte levering van uw goederen en kunt u vertrouwen op nog persoonlijk contact waarbij al uw logistieke zorgen overgenomen worden!

Zoekt u een partner voor het transport van uw goederen? Deelzendingen (LTL), Volle vrachten (FTL), Oversized vrachten (exeptioneel transport) of een express vracht, Vesta Netherlands verzorgt dit graag voor u!

Door dat wij nauw samenwerken met betrouwbare (Griekse)partners is bij ons niets te gek! Vesta is u w partner in transport van deur tot deur. Denkt u nou "dat is te groot voor transport" of "dat is zeker te klein" twijfel dan niet en neem contact met ons op! Afwijkende formaten of gewichten zijn geen enkel probleem.
Wij vervoeren uw goederen altijd zo efficient mogelijk, of dat nou betekend dat wij het m.b.v. groupage vervoeren en puur regio gericht transport uitvoeren of met behulp van deur tot deur transport. Snelheid, efficientie, punctualiteit en service staan bij ons altijd voor op!

Zo kunt u er op vertrouwen dat wij altijd nauw betrokken zijn bij uw transport en u  volledig ontzorgen op het gebied van alle geldende (soms plaatselijke) regels in Griekenland, vooral in de zomerperiode waarbij rijverboden gebruikelijk zijn in de verschillende regio's. 

Vesta Netherlands B.V. denkt met u mee en zoekt voor u de beste logistieke oplossing uit!

TRANSIT TIJDEN GRIEKENLAND

TYPE ZENDING Transit tijd Vertrek mogelijkheden

Deellading / LTL

Compleet ladingen / FLT

5 tot 6 dagen

3 tot 4 dagen

Iedere dag

Express Zendingen

Expeditioneel Transport

In overleg

in overleg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FEESTDAGEN 2021:

MAAND DATUM OMSCHRIJVING
Januari

1

6

Nieuwjaarsdag

Drie Koningen

Maart 25 Onafhankelijkheidsdag
Mei 2,3

Orthodox Pasen

Juni 20,21 Orthodox Pinksteren
Okotober 28 Ochi-dag
December

25

31

Kerstmis

Oudjaarsavond


RIJVERBODEN:
- Op feestdagen gelden in Griekenland op sommige snelweg(delen) rijverboden voor vrachtverkeer met een gewicht van meer dan 1,5 ton.;
- Op zondagen in de zomer geldt eveneens een rijverbod voor vrachtverkeer op diverse snelwegen van 1 juni tot 30 september tussen 15.00 en 22.00 uur. Dit geldt doorgaans op de snelwegen richting de grote steden (Athene en Thessaloniki)

 

Privacycentrum | Copyright by Vesta Netherlands B.V.