×

Transport Kroatië

TRANSPORT KROATIE:

Bij Vesta Netherlands B.V. kunt u vertrouwen op perfecte service en nemen wij al uw logistieke zorgen over!

Van Zagreb naar Zadar, Istrië, Ravinj, Pula, Porec of het schiereiland Pag, bij Vesta Netherlands regelen wij het gehele transport voor u van A tot Z, van laden tot het lossen, FTL, LTL, Express zendingen of Exceptioneel transport wij zorgen ervoor dat uw goederen binnen de gemaakte afspraken correct worden geleverd en houden daarbij de wettelijke- en plaatselijke regelgeving nauwlettend in de gaten!

Door onze specialisatie in transport van en naar Kroatië zijn we als logistiekbedrijf zeer sterk in het vervoer in deze regio. Ook vanuit alle andere Europese landen organiseren wij uw vervoer van en naar Kroatië. 

Vesta Netherlands B.V. denkt met u mee en zoekt voor u de beste logistieke oplossing uit!

Interesse? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op via ons contact formulier of telefonisch, wij staan klaar u te woord te staan!

TRANSITTIJDEN:

Type Transport Transittijden Vertrekmogelijkheden

Deel zendingen (LTL)

Compleet zendingen (FTL)

3-4 dagen Dagelijks

Tijdleveringen

Express Zendingen

Exceptioneel Transport

In Overleg In Overleg

 

RIJVERBODEN:
- Feestdagenverbod:
Voor voertuigen en combinaties met een toegestaan totaalgewicht van meer dan 7,5 ton of langer dan 14 meter geldt een rijverbod op de volgende dagen. Feestdagen van 14.00 tot 23.00 uur.
Goede Vrijdag en dagen voorgaand aan een feestdag: van 15.00 tot 23.00 uur, als een feestdag of de laatste dag van 2 aaneengesloten feestdagen op een vrijdag of zaterdag valt, dan geldt op zondag een rijverbod op voorafgaande vrijdag van 16.00 tot 23.00 uur.
Als een feestdag op zondag of maandag valt, of wanneer Kerstmis valt op zondag en maandag.
Of als een feestdag valt maandag en dinsdag, geldt het rijverbod op de voorafgaande vrijdag van 16.00 tot 23.00 uur op officiële feestdagen van 14.00 tot 23.00 uur.

- Vakantieverbod:
Voor voertuigen en combinaties met een toegestaan totaalgewicht van meer dan 7,5 ton of langer dan 14 meter geldt van 15 juni – 15 september een rijverbod op verschillende wegen
zaterdag: van 04.00 tot 14.00 uur, zondag: van 12:00 tot 23.00 uur

Privacycentrum | Copyright by Vesta Netherlands B.V.