×

Transport Oekraïne

TRANSPORT OEKRAINE:

Bij Vesta Netherlands B.V. kunt u vertrouwen op perfecte service en nemen wij al uw logistieke zorgen over!

Door onze eigen vertrouwde lijn met Oekraïne spreken wij de tijd en zijn wij up-to-date van de meest recente wetten en regelgeving die er binnen Oekraïne wordt gehandteerd. Ook kunnen wij doordat wij de taal spreken snel schakelen, voor u, met uw klant mocht dit nodig zijn en hebben wij altijd de meest snelle en beste mogelijkheden voor handen om er voor te zorgen dat uw goederen snel en correct conform afspraak geladen e/o gelost worden. Of dit in Odessa, Kiev, Sebastopol, Cherson of Bila Tserkva is en of dit vanaf de grens van Moldavie, Polen, Wit Rusland of Rusland is, Vesta Netherlands B.V. ontzorgt u met uw transport uitdagingen van deur tot deur, of dit nu een deelzending (LTL), Volle vracht (FTL), Express Lading of Exceptioneel Transport betreft wij hebben de juiste oplossing altijd voor handen!

Vesta Netherlands ontzorgt u en zorgt er altijd voor dat uw zendingen binnen de gemaakte afspraken correct worden afgeleverd en u volledig wordt geïnformeerd!

Interesse? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch, wij staan klaar u te woord te staan!

TRANSITTIJDEN:

Type Transport Transit Tijden Vertrek Mogelijkheden

Deelzending (LTL)

Compleet Lading (FTL)

5-8 dagen

4-6 dagen

Dagelijks

Tijdlevering

Express Zendingen

Exceptioneel Transport

In Overleg In Overleg

RIJVERBODEN:
- Er zijn geen algemene rijverboden op feest- of zondagen.
- Op de ringweg rond Kiev geldt dagelijks van 7.00 tot 20.00 uur een rijverbod voor voertuigen van meer dan 4,5 ton ttg.
- Voertuigen in het internationale transport mogen van 10.00 tot 17.00 uur de stad Kiev in op voorwaarde dat zij een CMR of TIR-carnet kunnen tonen en het voertuig is voorzien van TIR-borden.
- Wanneer de temperatuur boven 28 graden Celsius komt, geldt een rijverbod op alle wegen voor voertuigen van meer dan 24 ton ttg of een aslast van meer dan 7 ton.

 

Privacycentrum | Copyright by Vesta Netherlands B.V.