×

Transport Oostenrijk

                    

TRANSPORT OOSTENRIJK:

Bij Vesta Netherlands B.V. kunt u vertrouwen op perfecte service en nemen wij al uw logistieke zorgen over!

Wanneer u uw goederen geladen of gelost wil hebben in Oostenrijk bent u bij Vesta Netherlands aan het juiste adres! Of dit nu in Graz, Salzburg, Innsburck, Amstetten, Neunkirchen of Wenen is wij ontzorgen u graag! Voor deelzendingen (LTL), Volle vrachten (FTL), Exceptioneel transport of express zendingen van 1 pallet tot volle trucks of zelfs meerdere trucks wij verzorgen alles voor u, waarbij wij de wettelijke en plaatselijke regelgeving altijd in acht houden tijdens uw transport!

Door onze specialisatie in transport van en naar Oostenrijk zijn we als logistiekbedrijf zeer sterk in het vervoer in deze regio. Ook vanuit alle andere (Europese) landen organiseren wij uw vervoer van en naar Oostenrijk.

Vesta Netherlands B.V. denkt met u mee en zoekt voor u de beste logistieke oplossing uit!

Interesse? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch, wij staan klaar om u te woord te staan!

TRANSITTIJDEN:

Type Transport Transittijd Vertrek mogelijkheden

Deelzending (LTL)

Compleet transport (FTL)

2-3 dagen Dagelijks

Tijdslevering 

Express zendingen

Exceptioneel Transport

In Overleg In Overleg

 RIJVERBODEN:

- Het weekendrijverbod geldt in Oostenrijk van zaterdagmiddag 15.00 uur tot en met zondagavond 22.00 uur.

- Tijdens feestdagen is het rijverbod van kracht van 00.00 tot 22.00 uur.

- Het rijverbod is van toepassing op alle vrachtauto / aanhangwagencombinaties waarvan tenminste een deel een toegestaan totaalgewicht heeft van meer dan 3,5 ton, alsmede voor vrachtauto’s zonder aanhangwagen en trekker/opleggercombinaties met een totaalgewicht van meer dan 7,5 ton.

- Vanaf 1 november 2012 mogen ’s nachts (in de winter, van 1 november tot 30 april van 20.00 – 5.00 uur, in de zomer, van 1 mei tot 31 oktober 22.00 – 5.00 uur) uitsluitend nog voertuigen met EEV of Euro-6-motoren van het traject tussen Langkampfen en Zirl gebruik maken.

- Vanaf 1 november gaat het nachtrijverbod op de A12 dus weer dagelijks vanaf 20.00 uur in.

- Combinaties met een toegestaan totaalgewicht van meer dan 3,5 ton mogen in de periode van 1 november tot en met 15 april alleen in Oostenrijk rijden, wanneer zij:
   • Tenminste op de wielen van de aandrijfas winterbanden of banden met typering Modder & Sneeuw, Matsch- & Schneereifen, Mud & Snow (M&S) voeren. De profieldiepte moet daarbij minimaal 6 mm zijn bij banden          met diagonale karkasstructuur en minimaal 5 mm bij banden met een radiale structuur

 

Privacycentrum | Copyright by Vesta Netherlands B.V.