×

Transport Polen

 

Transport mogelijkheden van Katowice naar Bialystok naar Krakow tot aan Warschauw en Lotz of Szczecin, wij verzorgen graag uw transport met het oog op service en kwaliteit en persoonlijk contact en dat ook nog voor een eerlijke prijs. Vesta Netherlands staat er voor klaar!

Door dat wij de taal spreken kunnen wij u ten alle tijden ten samen met onze poolse vestiging van Vesta Logistic Company, de beste service bieden waarbij wij altijd up-to-date zijn op het gebied van alle geldende regels en wetten. Zo kunt u er op vertrouwen dat u gebruik maakt van de betrouwbaarste partner op de markt! 

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw transport van en naar Polen? Of het nou deelladingen (LTL), Groupage, Volle vrachten (FTL) Oversized vrachten (epeditioneel transport) of een express zending betreft, Vesta Netherlands verzorgt dit graag voor u!
Omdat wij korte lijnen hebben met onze Poolse collega's en samenwerken met betrouwbare (poolse)partners kunnen wij veel voor u regelen! Niets is ons dan ook te gek! Van deur tot deur transport is voor ons een dagelijkse bezigheid.  Als u denkt "dat is te groot, te klein, te zwaar"dan wordt het tijd dat u contact met ons op neemt. Want wij staan graag klaar voor een uitdaging waarbij u altijd een eerlijke prijs en een eerlijk advies van ons mag verwachten.  Afwijkende gewichten, formaten of andere zaken die niet standaard zijn schikken ons zeker niet af. 

Wij vervoeren uw goederen altijd zo efficient mogelijk, of dat nu met groupage vervoer en puur regio gericht is of met behulp van deur tot deur transport, snelheid, efficientie en punctualiteit en service staan bij ons altijd voorop samen met uw wensen en eisen.

Zo kunt u er altijd op vertrouwen dat wij uw goederen behandelen als of het van ons zelf is, met liefde en dat wij u volledig ontzorgen op het gebied van alle geldende (soms plaatselijke) regels in Polen en hun vaste feestdagen, zodat u zo min mogelijk op onthoud zult ervaren. 

Vesta Netherlands denkt graag met u mee en zoekt voor u naar de beste logistieke oplossing!! 

Interesse? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch, wij staan klaar voor u! 

TRANSIT TIJDEN:

Type Zending

Transit tijd:

vertrek mogelijkheden

Deel zendingen (LTL)

Compleet transport (FTL)

2-3 dagen Dagelijks 

Tijdleveringen

Express Zendingen

Exceptioneel Transport

In Overleg In Overleg 

In Polen zijn geen algemene rijverboden van kracht op zon- en feestdagen. 

 

Privacycentrum | Copyright by Vesta Netherlands B.V.