×

Transport Roemenië

TRANSPORT ROEMENIË:

Bij Vesta Netherlands B.V. kunt u vertrouwen op perfecte service en nemen wij al uw logistieke zorgen over!

Bij Vesta Netherlands B.V. verzorgen wij uw transporten van deur tot deur, of u nou een LTL, FTL, expres ladingen of exceptioneel transport nodig heeft, wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat de zending binnen de gemaakte afspraken correct wordt afgeleverd. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de wettelijke en plaatselijke regelgeving worden nageleefd tijdens uw transport. Van Boekarest tot aan Gelati, Brasov, Tulcea, Medias en Turda, van de Hongaarse grens naar Moldavië, naar Servië, Bulgarije en Oekraïne wij laden en lossen voor u op elke plek in Roemenië. Ook vanuit alle andere (Europese) landen organiseren wij uw vervoer van en naar Roemenië.

Vesta Netherlands B.V. denkt met u mee en zoekt voor u de beste logistieke oplossing uit!

TRANSITTIJDEN:

Type Transport Transittijden Vertrek mogelijkheden

Deelzendingen (LTL)

Compleet zendingen (FTL)

4-7 dagen

3-4 dagen

Dagelijks

Tijdlevering 

Express zendingen 

Exceptioneel Transport

In Overleg In Overleg

RIJVERBODEN:
Feestdagenverbod:
Het gehele jaar geldt op officiële feestdagen van 6.00 tot 22.00 uur en op zaterdagen en zondagen de gehele dag een rijverbod op een deel van de E60/N1:
   • tussen Boekarest en Ploiesti voor voertuigen met een toegestane maximum massa van meer dan 3,5 ton
   • tussen Ploiesti en Brasov voor voertuigen met een toegestane maximum massa van meer dan 7,5 ton

Vakantierijverbod:
Van 15 juni tot 15 september geldt een rijverbod op alle E-wegen op zaterdagen en zondagen, doorgaans van 08.00 tot 20.00 uur en op enkele trajecten van 06.00 tot 22.00 uur voor voertuigen met een toegestane maximum massa van meer dan 7,5 ton.

- Boekarest:
In de stad Boekarest geldt overdag voor de meeste voertuigen een rijverbod. De stad is verdeeld in een zone A en een zone B. In beide zones geldt een verbod voor voertuigen van meer dan 5 ton. Het rijverbod geldt in de periode van 1 juli tot en met 31 augustus van 07.00 tot 20.00 uur, en in de periode van 1 september tot en met 30 juni van 08.00 tot 19.00 uur.

Privacycentrum | Copyright by Vesta Netherlands B.V.