×

Transport Slowakije

TRANSPORT SLOWAKIJE:

Bij Vesta Netherlands B.V. kunt u vertrouwen op perfecte service en nemen wij al uw logistieke zorgen over!

Door onze specialisatie in transport van en naar Slowakije zijn we als logistiekbedrijf zeer sterk in het vervoer in deze regio. Ook vanuit alle andere Europese landen organiseren wij uw vervoer van en naar Slowakije. Bij Vesta Netherlands B.V. verzorgen wij uw transporten van deur tot deur, of u nou een LTL, FTL, expres ladingen of de grote gabarit ladingen nodig heeft, wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat de zending binnen de gemaakte afspraken correct wordt afgeleverd. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de wettelijke en plaatselijke regelgeving worden nageleefd tijdens uw transport. 

Vesta Netherlands B.V. denkt met u mee en zoekt voor u de beste logistieke oplossing uit!

Interesse? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch, wij zitten klaar om u te woord te zijn!

TRANSITTIJDEN:

Type Transport Transittijd Vertrek mogelijkheden

Deelzendingen (LTL)

Compleet zendingen (FTL)

2-3 dagen Dagelijks

Tijdlevering

Express Zendingen

Exceptioneel Transport

In Overleg In Overleg

RIJVERBODEN:
Voor voertuigen en voertuigcombinaties met een toegestaan totaalgewicht (ttg) van 7,5 ton of meer en voor voertuigen met een toegestaan totaalgewicht (ttg) van 3,5 ton of meer met aanhanger of oplegger gelden rijverboden op zon- en feestdagen van 00.00 tot 22.00 uur op snelwegen, autowegen en hoofdwegen (klasse 1).

 

Privacycentrum | Copyright by Vesta Netherlands B.V.