×

Transport Zwitserland

                     

TRANSPORT ZWITSERLAND:

Bij Vesta Netherlands B.V. kunt u vertrouwen op perfecte service en nemen wij al uw logistieke zorgen over!

Door onze specialisatie in transport van en naar Zwitserland zijn we als logistiekbedrijf zeer sterk in het vervoer in deze regio. Ook vanuit alle andere Europese landen organiseren wij uw vervoer van en naar Zwitserland. Bij Vesta Netherlands B.V. verzorgen wij uw transporten van deur tot deur, of u nou een LTL, FTL, expres ladingen of de grote gabarit ladingen nodig heeft, wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat de zending binnen de gemaakte afspraken correct wordt afgeleverd. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de wettelijke en plaatselijke regelgeving worden nageleefd tijdens uw transport. 

ADR Zwitserland :Voor het vervoer van gevaarlijke stoffen gelden de bepalingen van het Zwitserse SDR. In de praktijk zijn deze bepalingen identiek aan de ADR-regelgeving. Voor het vervoer van gevaarlijke stoffen kan een aanvullende vergunning nodig zijn. Wij van Vesta Netherlands hebben in-house ADR specialist welke u graag op elke vraag een antwoord biedt!

Vesta Netherlands B.V. denkt met u mee en zoekt voor u de beste logistieke oplossing uit!

TRANSITTIJDEN:

Type Transport Transittijden Vertrek Mogelijkheden

Deelzendingen (LTL)

Compleet zendingen (FTL)

1-3 dagen

1-2 dagen

Dagelijks

Tijdlevering

Express Zendingen

Exceptioneel Transport

In Overleg In Overleg

RIJVERBODEN:
- Op zondagen en nationale feestdagen geldt een rijverbod vanaf 00.00 tot 24.00 uur voor combinaties met een toegestaan totaalgewicht (ttg) van meer dan 5 ton en voor vrachtauto’s zonder aanhangwagen met een ttg van meer dan 3,5 ton.

-Nationale rijverboden zijn er daarnaast ook op de volgende dagen:
• 23 december vanaf 22.00 tot 26 december 05.00
• 30 december vanaf 22.00 tot 02 januari 05.00

Privacycentrum | Copyright by Vesta Netherlands B.V.