×

Transport Bulgarije

Bij Vesta Netherlands B.V. kunt u vertrouwen op perfecte service en nemen wij al uw logistieke zorgen over!

Door onze specialisatie in transport van en naar Bulgarije zijn we als logistiekbedrijf zeer sterk in het vervoer in deze regio, van Sofia naar Varna en naar Plovdiv bij Vesta Netherlands B.V. verzorgen wij uw transporten van deur tot deur, of u nou een LTL, FTL, expres ladingen of de grote gabarit ladingen nodig heeft, wij ontzorgen u en zorgen ervoor dat de zending binnen de gemaakte afspraken correct wordt afgeleverd. Ook vanuit alle andere Europese landen organiseren we uw vervoer van en naar Bulgarije. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de wettelijke en plaatselijke regelgeving worden nageleefd tijdens uw transport.

Vesta Netherlands B.V. denkt met u mee en zoekt voor u de beste logistieke oplossing uit!

Interesse of meer weten? Geen probleem vult u ons contactformulier in of neemt u telefonisch contact met ons wij staan u graag te woord!

TRANSITTIJDEN: 

Transport type Transittijd Vertrek mogelijkheden

Deelladingen (LTL)

Compleetladingen (FTL)

3-5 dagen Dagelijk

Tijdlevering 

Express zendingen

Exceptioneel transport

In overleg In overleg

RIJVERBODEN: 

- Er zijn geen landelijke rijverboden in Bulgarije op zon- en feestdagen.

- Lokaal kunnen wel rijverboden van toepassing zijn. Wel geldt dat vanaf juli tot half september het vrachtverkeer tussen Sofia en Burgas kan alleen gebruik van de hoofdwegen mag maken.

- Bij temperaturen van meer dan 35 graden Celsius is vrachtverkeer van meer dan 20 ton verboden op alle wegen tussen 12:00 en 21:00 uur. (Dergelijke verboden worden minimaal 2 dagen van tevoren in de media bekendgemaakt, Dit om beschadigingen en ernstige spoorvorming aan de wegdek te voorkomen.)

Privacycentrum | Copyright by Vesta Netherlands B.V.