×

Transport Engeland

TRANSPORT GROOT BRITTANNIE (VERENIGD KONINKRIJK):

Door onze specialisatie in transport van en naar Groot Brittannië zijn we als logistiekbedrijf zeer sterk in het vervoer in deze regio met dagelijkse mogelijkheden. Ook vanuit alle andere Europese landen organiseren we uw vervoer van en naar Groot Brittannië.

Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de wettelijke en plaatselijke regels worden nageleefd tijdens uw transport. Een voorbeeld hiervan is: 
Januari 2021 de Brexit, daar door is het transport van en naar GB/UK een uitdaging geworden voor veel van onze collega's maar voor Vesta Netherlands een dagelijkse taak. Wij zijn voorzien van een eigen Douane agent binnen GB/UK waardoor wij snel up-to-date zijn bij wijzigende regels op het gebied van transport en documentatie.
Januari 2022: Wijziging douane formaliteiten m.b.t. o.a. inklaren achteraf. Wij staan hiervoor al klaar en kunnen u direct assisteren met het op de juiste wijze voorzien van uw transport zodat u door de nieuwe regelgeving geen vertraging oploopt!

Wij regelen uw transport van A-Z inclusief al het papierwerk, Vesta Netherlands B.V. denkt met u mee en zoekt voor u de beste logistieke oplossing uit! Wij denken mee, regelen en ontzorgen u! 

Ook benieuwd wat uw mogelijkheden zijn? Gebruikt u ons contactformulier en wij bellen u zo snel mogelijk terug, uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar, wij staan u graag te woord!


TRANSITTIJDEN: 

Type Transport Transittijd Vertrekmogelijkheden

Deelladingen (LTL)

Compleetladingen (FTL)

2-3 dagen

2 dagen

Dagelijks

Tijdlevering

Express Zendingen

Exceptioneel transport

In Overleg In Overleg

RIJVERBODEN: 

- Er is in het Verenigd Koninkrijk geen algemeen rijverbod op zon- en feestdagen.

- Op meeste van de wegen in Londen geldt een nacht- en weekendrijverbod voor de voertuigen met een toegestane maximum massa van meer dan 18 ton:
   maandag t/m vrijdag van 21.00 – 07.00 uur
   zaterdag  van 13:00 tot maandag 07.00 uur

-Ontheffingen:
  Voor de voertuigen die tijdens deze uren in Londen moeten zijn, bijvoorbeeld voor laden en/of lossen van bederfelijke levensmiddelen, kan een ontheffing worden aangevraagd bij Assosiation of London Goverment.

Privacycentrum | Copyright by Vesta Netherlands B.V.